måndag 14 juni 2010

Liten har blivit stor...

Hej hopp alla ni där ute!
Jag vill börja med att tacka för kommentarerna om badrumsgolvet. Jag har fått lite att fundera över. Visar er när det börjar närma sig.
Nu har jag äntligen hittat en ny säng till vår lillprins! Han har ju nästan vuxit ur utdragsängen så nu är det dags. Min lille bäbis har blivit stor. Den här blir bra mycket större än den gamla men då har han den ett bra tag framöver.
Men nu till mitt lilla problem, om man nu kan kalla det ett problem... (i-landsproblem kanske...?;)). Ska denna säng bli vit eller ska jag behålla den som den är? Jag kan inte riktigt bestämma mig. Sängen har börjat flagna och passar egentligen inte alls in i hans nya rum (jag ser det liksom framför mig...). Men samtidigt så tycker jag att den är lite fin som den är. Kanske lite "flickig" med den röda färgen och fjärilen?! Eller vad tycker ni?Tack alla ni som är här inne lite då och då och finner nöje i att bläddra och läsa. Hoppas ni hittar lite inspiration.

Jag hoppas även att ni kan ge mig ett svar/tips /idéer för jag har väldigt svårt för att bestämma mig!


Kram Anna

1 kommentar:

fembarns- mamman sa...

Oj, oj, inte lätt alls!
Är det röda originalfärgen?
Om inte hade jag nog målat sängen, och i mitt pojkrum är den svart! Golv och väggar vita, kanske en gammal griffeltavla och någon sliten plåtbil som blickfång:-)


Hade nog målat ändå, jag brukar tänka att det är ju mina möbler, och då ska de ju passa i mitt hem!

Kram, kram