onsdag 16 juni 2010

Härligt doftande......present fick jag av mina oförglömliga arbetskamrater igår. En jättefin trälåda med kryddväxter i. Timjan och rosmarin. Mmmm. Det doftar verkligen härligt hemma hos oss nu! Till detta var det den superfina, alldeles egna och lagom stora brickan. Den kommer jag att använda många morgnar när jag smyger ut på terassen för att dricka mitt morgonte, innan de andra vaknat.

Dessa tokiga, spontana och härliga människor kommer alltid att finnas i mitt hjärta... Varje gång jag tittar på dessa kryddväxter i sitt fina "fodral" eller använder brickan så kommer jag att le och tänka på allt roligt som vi haft ihop. Särskilt då B som jag jobbat närmast. Vi har många interna skämt som inga andra fattar... vink, vink.


Tack alla ni! Jag älskar er!!!


Kram Anna

1 kommentar:

Vita verandan sa...

Hej Anna!
Nu blir jag aldelles rörd, har jag fått dig att fortsätta blogga, så kul. Jag hade en liten "bloggkris" jag med i februari och tog en paus. Kände ingen som helst lust med detta. Men vilket gensvar jag fick när jag började igen. Vilken fantastiskt värld detta är. Jag bor i Hjo. Har ett ställe där som är så kul att besöka. Han som har det köper in lite nytt då och då, men han köper in så roliga saker. Det är inte gratis precis men man är nöjd med sakerna man har därifrån. Vilka gulliga arbetskamrater du har, inte dåligt att få blommor bara så där!
Ha en fin midsommar nu
Kram Anna