söndag 2 maj 2010

UtsiktMmmmm, visst är bara vyn från vår nya altarn värd att flytta ut på landet för!? Jag bara längtar att få se vad trädgården gömmer på för överraskningar. Ska bli kul att få se vad som finns och att få planera och sedan (som ett långtidsprojekt) göra allt till något som passar oss. Drömmer om kryddor, frukter, bär, fröjd och njutning. Lite gammalt blandat med nya favoriter. Ska en dag ta en tur till Hagshults plantskola och se vad de har att erbjuda:-)

Det är med blandade känslor som jag börjar inse vad vi gett oss in på. Nu inser vi, både min man och jag, hur lite tid vi kommer att ha för annat ett bra tag framöver.
Eller..., han (som gammal snickare) har nog fattat, men jag har förskjutit det lite... Men såna här härliga dagar med sol och vattenglitter gör att man uthärdar och längtar till inflytt!

På torsdag kommer vårt nya lantinspirerade kök!!! Visar lite bilder när det kommit upp på plats.

Jag ber er som läsare att härda ut och inte ge upp hoppet om mig och min lilla blogg. Fortsätt att kika in då och då! Tack för att ni finns och läser min blogg! Skriv gärna en kommentar så att jag vet att ni finns kvar!

Ha en fortsatt skön söndag!

Kram Anna

Inga kommentarer: