söndag 16 maj 2010

Hej alla goa vänner!
Här har ni mig igen. Nu för tiden så duggar inte inläggen så tätt, men men. Just nu så innehåller mitt liv ganska mycket jobb, barn, renovering och byggande. Min tid är lite för snävt tilltagen. Men jag ska snart visa lite bilder på vårt vackra nyuppsatta tak och hur det ser ut i huset just nu. Man kan, med mycket fantasi..., se att det blir bättre och bättre. Under veckan kommer våra fönster, är det sagt.... Håll tummarna!!
Visar under tiden några bilder från en av mina myshörnor i vardagsrummet. Bilderna kommer inte riktigt till sin rätt, för de är tagna på kvällen.Mitt & som hänger ovanför
skrivbordet!
En nyinförskaffad goding. Var på marknad i
helgen och hittade den här!
Hörnan i sin helhet. Ser inte alls
så mysig ut på kort som den
gör i verkligheten :-(
Har ganska så nyligen målat spegelbyrån vit och köpt nya hyllor. Jag är väldigt nöjd, men ska komplettera med lite krokar, ngn knoppbräda, lite gamla böcker kanske och lådor... Några förslag? Till höger, på kontorsstolen, ligger vårt gråa fårskinn som vi fick i bröllopspresent. Vi får samsas om utrymmet för vårt hus är ganska litet.
Nu ska jag sluta för idag och gå och "Naner" som lilla B säger.
Ha en bra kväll och en trevlig måndag!
Kramar i massor till er alla!!/Anna

2 kommentarer:

Lilla gårdshuset sa...

Halloj och tack för kommentaren hos mig. Gårdsbutiken kommer att finnas i Vetlanda. Jag kommer att skriva på min blogg när den öppnar. Bor du långt ifrån?

Kramis/Heléne

fembarns- mamman sa...

Hi, hi, här i huset nanar vi, iallafall enligt tvillingarna:-)

Visst är det svårt att fota, ju mer jag testar, destå mer imponerad blir jag av alla fantastiska bloggar!

Tack för omtanken, det värmer!

Ha det gott, kram Emma!