torsdag 15 april 2010

Så här ser den ut...min tvättstuga. Mörk och ganska murrig för vi har inget fönster här. Har försökt att göra den ljus och trevlig men det ser ändå tråkigt ut. Längtar så till nya huset!!! Där blir tvättstugan större, ljusare och med vitmålad pärlspont. Mmmm...
Har nu bla köpt ny tvål från Julias vita drömmar och lite annat smått och gott. Har ni några tips på vad som skulle kunna göras här inne för att göra det lite mer hemtrevligt? Tacksam för alla tips!

Kram och god kväll!
Anna

3 kommentarer:

No.47 Mia sa...

Tycker att det ser ganska vitt ut redan.. Men det är ju lite vad man har för fönster och åt vilket håll det ligger åt.. Svårt.. Vårt har morgonsol, så resten av dagen är det mörkt å burrigt där med..

Ha en skön helg!
Kram Mia

Karro sa...

Hej Anna.

Kul att du gillar mina möbler. Lamporna är köpta vita och de är från Ikea. Visste inte att de slutat med dem. Trist. Ska ni flytta? Bygga nytt? Vi har ju ett nybyggt hus men har redan kommit på så mycket vi skulle göra annorlunda om vi byggde idag. Stämmer kanske att man måste bygga 3 hus innan man är helt nöjd. HOPPAS verkligen att det inte är så. Om du ska förändra stil, färg och storlek på bloggen så ska du gå in i layout.Sen väljer du fliken för typsnitt, där har du en rullist dä man kan välja olika färger och typsnitt. Klicka på det du vill ändra. Glöm ej att spara. Man får testa sig fram, jag kommer på nya saker hela tiden. Lycka till.

Kram Karro

fembarns- mamman sa...

Kanske hänga linnetyg framför överskåpen, istället för dörrar. Nån mysig lampa, på väggen eller på bänken!

Fast om ni ska flytta snart kanske det bara är att låta det bero.
Lovar att den är 100 gånger finare än min, trots att där finns fönster:-).

Kram Emma