måndag 17 maj 2010

Nya prylar


Vill bara titta in & säga hej. Är för ovanlighetens skull ledig imorgon, en tisdag. Det ska faktiskt bli skönt. Har tänkt att jag ska klippa gräset, rensa i rabatterna och om vädret tillåter, ha en liten mysig picknick med barnen! Jag vill också passa på att visa några saker som jag nyligen inhandlat. Jag tycker själv att det blev riktigt fina saker.

Handduken, brödduken och muggarna kommer från Elsas Hem. Glasflaskan hittade jag på "det stora varuhuset" (som alla säger inom bloggvärlden), den underbara knoppbrädan har en arbetskamrats far gjort till mig! Den är handgjord och alla knoppar är handsnidade!! Precis som förr.

Njuter av livet just nu, men ser fram emot flytten!! Ska bli så skönt att komma ut på landet! Frihet med civilisation inom några kilometers räckhåll. Mmmm...
Ha en skön kväll!
Kramar Anna

5 kommentarer:

Lilla gårdshuset sa...

Fina saker från Elsas Hem. Jag är ett stort fan av Green Gate. Knopphängaren var ju också kanonfin.

Kramis/Heléne

No.47 Mia sa...

Jaa, Elsas hem har så mycket mysigt!! Och du har hittat en massa fint därifrån.. Fin fint!!

♥Mia

Sot & Lintott sa...

Hej Anna.
jätte fina saker:)
Lite mycket här hemma oxå. Måste priorotera...fast vill göra allt:)
Ha det gott. Kram Rita

Karro sa...

Hej Anna

Vilka trevliga inköp du gjort. Är lite avis på din knoppbräda. Angående min tvättstuga så gömmer vi frånlufts värmepumpen där. Den är så ful tycker jag men det gör ju gott. De platsbyggda garderoberna har maken byggt av brandens pärlspontskivor. Ser gammalt och fint ut. Ha det bra.

Kram karro

Vintage House sa...

Så fina saker:)
Jag fick båda för 400 kr vet ej om det är billigt eller dyrt.
Jag tycker det är snyggt att ha dem ovanför ett skåp tillex. i hallen som förvaring. Eller i sovrummet på ett skåp eller bara stående på golvet ex. under ett bord...
kram
sandra