tisdag 13 april 2010

Loppis- och antikresa

Hej!

Nu har det varit lite dåligt på inläggsfronten, men jag ska skärpa mig!

I söndags var jag och Ida på en liten tjejtripp. Vi åkte till Brottsahemmet och fyndade. Det blev en gammal symaskin, 6 Rörstrands-tallrikar och en tvättkorg. Dessa saker ska målas och fixas, sedan ska jag dela med mig. Efter en liten fika fortsatte vi mot Växjö. I Tolg stannade vi till på Frunas Hage. Där serverades det pannkakor i olika former och en himmelskt god tomat- och paprikasoppa. Och inte var det särskilt dyrt heller. Fin gammal lantmiljö med allt man kan önska sig! Lanthandel, matservering, 2 st affärer med bla inredning och design. Absolut värt ett besök om ni har vägarna förbi!

En mysig mamma-dotterdag!

Kram Anna

4 kommentarer:

No.47 Mia sa...

Hej Anna! Åh, vilken mysig dag ni haft! Till den loppisen vill jag med åka. Har hört så mycket om den..

Ha det gott!
Kram Mia

Lilla gårdshuset sa...

Halloj!

Härlig dag tillsammans kan jag tro. Vart ligger dessa ställen någonstans?

Kramis/Heléne

Karro sa...

Va kul att du hittade hem till min lilla blogg. Alltid kul att göra nya bloggfynd. Jag ser att ni haft en fantastisk dag med trevlig loppisrunda. På bilden kan man skymta loppis sakerna och jag ser att det hade blivit en dyr loppis sväng om jag varit med. Massor med fina fynd.

Nu ska jag fortsätta snoka hos dig.

Kram Karro

Sot & Lintott sa...

Hej Anna:)
Kul med loppis. Det blir lite svårt att hinna göra inlägg mm på bloggen.Jag har varit dålig på sistone att kommentera....blir så ibland:)
Nu är det tävling igen på min blogg!! kolla gärna...
Ha en bra dag kram Rita