måndag 20 september 2010

Härlig söndag, med regn, moln och skogspromenad. Det låter kanske inte så härligt men om sanningen ska fram så var det helt fantastiskt!
Barnen och jag tog oss en liten promenad i skogen som nu äntligen är vår. En bit av härligheten som finns i vårt landskap, Småland! Det var så skönt och rogivande. Vi skulle plocka svamp (om vi hittade någon) och lite lingonris så jag kunde göra några fina kransar. Lingonris hittade vi men på svampfronten var det tji:-( Bo plockade några "överblommade" ormbunkar som han gillade... "ler"(ja, se treåringar...). Maken hade varnat oss, den skogsmullen, för att det inte skulle finnas så mycket svamp. Och jag vet av erfarenhet att när han är med hittar vi oftast mer...:-O


Vi hittade ett perfekt fikaställe. Ett stenrös som kunde tjänstgöra som vilostol och klätterställning.


Nybakade bullar, bakade under förmiddagen, hade vi med oss och lite att dricka.Finns det något härligare än att få ströva runt och ta dagen lite som den kommer?! Skulle verkligen önska att jag jobbade lite mindre och kunde göra detta när helst andan föll på. Kanske framemot vårkanten, vem vet?!


Önskar er en trevlig vecka och hoppas på lite vackrare höstväder!


Kram Anna


2 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det underbart med skogspromenader...luktar så gott i skogen på hösten!!! Roligt att få se lite bilder på ert bygge. Ser fram emot fler (=
Vill gärna ha din mailadress, så vi kan höras! Kram Anna L

Grodmamman sa...

Mysigt ni verkar ha haft det!
Jag jobbar 75% och slutar ofta tidigt, men nu börjar mina barn bli så stora så de väljer hellre att vara med kompisar!:( Å andra sidan får jag en del egentid då!
Kul att ni hunnit så långt med bygget!
Kram