torsdag 8 juli 2010

Vad göra med den nu?

Tack...

för era tips angående lavendeln! Funderar allvarligt på att använda några av dem. Även om blommorna kanske inte räcker till allt.


Har nu äntligen fått byta ut B:s lilla fina säng. Han har nu tagit över I:s gamla, lite större säng. Den har min älskade far snickrat till mig när jag var liten. Så just nu är det andra generationen av barn som sover i den. (Förhoppningsvis vill även våra barnbarn ligga i den... Suckar lite, vi är snart där... bara ca 20 år till så, tiden går så fort!)Har en LITEN tanke. Jag vill inte ställa undan den fina sängen riktigt än. Funderar på att kanske göra ett slags lock och använda den som lite förvaring eller kanske ha den under taket på terassen och ha blommor i den eller kanske bädda upp den och ha den i den kommande lekstugan... eller kanske... Ja, vad egentligen? Har ni någon idé? Det blir lite frågespalt här nu, men det får det bli ;-) Är så intresserad av era tankar och idéer. Kanske finns det någon som har en idé som jag missat.B:s gamla bäbissäng. Visst är den för fin för att
slängas eller ställas undan?! Ååh, den väcker många minnen.
Jag blir riktigt tankspridd och gråtfärdig! Tiden bara springer iväg!


Hoppas det blir lite mer bloggande nu. En milstolpe är passerad.
Grunden är klar och gjuten, Jippie!!:-) Det känns så skönt! Nu kan "byggandet" börja!Tack än en gång alla ni som läser!


Kramar Anna

1 kommentar:

ann sa...

ja jag för min del ser ju bilder där hela sängen är full med garn och det är såklart det rätta för mig ;-) Men det kanske inte du tycker???