lördag 14 maj 2011

Idag...

...är vädret lite varierat. Ibland sol, ibland moln. Det är egentligen inte särskilt varmt.

(Ibland är det bra att ta lite bilder. Det gamla fula staketet med grind ska bort.
Det satte vi upp för fyra år sedan när lilla I skulle bli storasyster. Inga rymningar här inte...;-) Vi (jag, mumme och barnen) har idag varit och inhandlat lite blomster och goda gubbar. Sex himmelskt doftande Lavendelplantor ska planteras i de gamla trågen som jag skaffade för nåt år sedan. En "plantering" på var sida av farstukvisten. Det kan nog bli bra. Just nu står de i papperspåsar på terassen. Mmm... jag kan känna ända in i vardagsrummet hur gott det luktar.

I de tre andra krukorna står våra smultronplantor sedan förra året. De ska få ny, färsk jord i nya fräscha krukor och lite mer plats. De röda små bären var riktigt, riktigt söta och goda förra sommaren!
Vi köpte även 12 jordgubbsplantor som förhoppningsvis ger en liten skörd i sommar. Tänkte plantera dem i krukor, men odlingsbäddar/pallkragar kanske är bättre? Har ni några erfarenheter av vad som är trevligast, snyggast och bäst?

Visar några bilder på allt när det är färdigt. Förhoppningsvis imorgon... Vi ska upp och snickra i nya huset och mumme ska bjuda på lite mat. Det är skönt att bli lite bortskämd ibland. Jag ska försöka ta några bilder därifrån också och visa imorgon.

Nu ska barnen i säng och maken och jag ska titta på film och mysa. Härligt!

Vi ses i morgon, kram Anna

3 kommentarer:

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Så fint. Vackra blommor och goda bär - kan inte bli bättre om sommaren. :-)

svar:
Tapeten heter "Amalienborg" och kommer från Designers Guild. Är inköpt via www.maleributiken.se.

Ha det gott!

Madame Edith sa...

Härligt med lavendel. Kram/M

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Hej igen!

Vi har tapeten på 1.5 vägg, allt annat är vitt. Själv tycker jag inte att det är för mycket, men det beror ju lite på smak och behag... :-)

Ha en fin helg!