måndag 1 november 2010

Höstfägring och utlottning!

Hej allihop!
Vill titta in och visa några bilder på hur vår trapp och grovingång ser ut. Dessa bilder är tagna en solig dag för ett litet tag sedan. Idag är allt grått och tråkigt! Är hemma och myser med lite halvsjuka barn och gör inte så hemskt många knop.

Lite grå-vit fägring som möter mig varje dag jag kommer hem från jobbet.


Ganska härligt med den lite ruffa, rostiga stolen och den lite skira, ljuva ljungen.

Groventrén i sin helhet.

En av sidorna på trappen till "finentrén". Vill helst ha en farstukvist här, men nu
lägger vi ju som bekant ingen energi på denna adress.

Har i höst jobbat 100%, för första gången efter Ida och Bo. Det är kul, men hemmet blir lidande. Stryktvätt-högen växer... för att ta ett exempel. Har lovat mig själv, och mor;-), att göra den obefintlig under lovet. Har höstlov nu men känner ändå en slags stress över allt som jag borde göra i skolan... Utvecklingssamtal, förberedelser inför temat, rättning av prov mm. Det är konstigt att man aldrig riktigt kan släppa taget!

Husbygget går sakta men säkert framåt. En del innerväggar har kommit upp och förhoppningsvis kommer de och gräver ner jordvärmen under veckan. Ett litet bakslag har dykt upp men det är tydligen, enligt kvalitetsansvarig, smällar man får ta...

Ser att jag börjar närma mig 1000 besökare!! Jippi! Jag tackar alla er som troget (eller lite mer sporadiskt) tittar in till mig. Gillar er alla!!

Jag har, som alla andra inom bloggvärlden, tänkt tanken att jag nån gång skulle vilja ha en utlottning. Nu har den tanken blivit lite mer verklighet. Har tänkt att den ska att äga rum när räknaren kommit till 1000 besökare. Och nu är jag där!

Utlottningsobjektet visas här på bloggen snart. Titta in och se om just du vill vara med!

Kram och ha en fortsatt trevlig vecka önskar jag er alla!

1 kommentar:

Lilla gårdshuset sa...

Fint du har planterat i krukorna. Låter spännande med en tävling:)!

Kramis/Heléne