fredag 22 april 2011

Glad Påsk!

God morgon!
Hoppas ni vaknat till en lika härlig morgon som jag. Klockan är 06.30 och solen lyser redan så härligt från en riktigt klarblå himmel!




Några spillda droppar mjölk som blev så här roliga!

Vill önska er läsare en riktigt
Glad Påsk!

Hoppas den blir härlig och mysig med massor av god mat och trevligt sällskap!

Kramar i massor!  Anna

Premiär!

Hej på er!

Iförrgår lärde sig vår lilla skrutta att cykla utan stödhjul. Sent, jag vet, men förra sommaren när vi precis hade börjat träna så trillade hon ner från klätterställningen och bröt armen. Sen gick hon gipsad nästan hela sommaren och efter att gipset tagits bort så fick vi inte cykla för läkaren... Men nu har vi tagit tag i det hela så nu kan hon!




Det är klart att lillebror ska vara med på ett hörn också. Han cyklar ju också så duktigt. När Ida fick nya cykeln så fick Bo ett "gashandtag". Detta "gashandtag" gör att Bo kör såååå fort. Hahahaha! Han är så go! Heja bästa Bo!


Närstudie på en väldigt koncentrerad liten Ida. Hinner knappt vakna innan de ska ut och cykla. Sen cyklar de hela långa dagen. Nästan. Men en sak är säker: De sover som små stockar på nätterna. Nu ska jag och morgonpigga Bo äta lite frukost (vi har varit uppe en bra stund redan).

Kram  Anna

måndag 18 april 2011

Vacker fägring...




Hej på er!

Hoppas er dag varit lika härlig som min! Häri Småland har vi haft strålande solsken så gott som hela dagen. Då är det härligt med påsklov!! Hittade ett gammalt bord/pall i ett av våra "nya" uthus. Tyckte att det skulle passa hos oss med lite blommor på. Hade helst velat ha vita penséer men det fanns inte när skulle handla... Blåa blev fint det med.

Det fina fatet har jag fått av en god vän. Det är gjutet på ett rabarberblad. I det ligger vita lena stenar plockade på Gotland för många år sedan. Älskar dessa vita stenar!

Tänker nu sätta mig och titta på "Halv åtta hos mig". Ha en fortsatt trevlig måndagskväll!!

Kramar Anna

måndag 4 april 2011

Nygammalt

Hej!

Solen skiner från en ganska så molnfri himmel och mätaren visar på 13 grader plus. Jippie! Inspirationen har trytit lite under vinterhalvåret. Men nu hoppas jag att jag hittat tillbaka till bloggandet. Har med jämna mellanrum varit inne och tittat hos er andra men inte riktigt orkat eller haft lusten att ge mig
tillkänna. Jag vill iallafall tacka all er som ibland tittat in hos mig!! Kramar till er!!!

Vill visa ett nygammalt fynd som jag fixat till och plockat fram igen. Kul med lite återvinning!


En gammal tvättkorg som jag hittat och målat om i vitt. Blev faktiskt riktigt bra! Ett tyg med "Lingerie" broderat på, blev pricken över i.

Har nu kommit en bra bit på vägen mot ett nytt, ljusare och härligare hem på landet! Än är det mycket kvar att göra men jag börjar se att det någon gång ska bli klart.

Är hemma med sjuk liten Ida (feber och hosta), men så fort hon är frisk (och det är fint väder...) ska jag upp och fota lite så ni får se hur det blir. Kan framöver behöva lite råd angående tapetval...

Ha en fortsatt fin måndag!

Kram Anna